ไมค์จ่อเครื่องดนตรี AKG WMS 45 Instrument Set

สถานะ: สินค้าหมด
SKU
2020007009300
8,900 THB

Wireless รุ่นล่าสุดจาก AKG ที่สามารถปรับความถี่ได้ ขนาดเล็กและเบา ใช้งานสะดวก โดยถ่าน AA ก้อนหนึ่งสามารถใช้งานได้นานถึง 8 ชั่วโมง


AKG WMS 45 Perception Wireless Instrument Set

สำหรับมือกีตาร์ในยุคปัจจุบัน ยิ่งคนที่เล่นสดบ่อยๆ อุปกรณ์ที่กำลังเป็นที่นิยมอย่างมาก คือ Wireless กีตาร์ ที่จะทำให้คุณมีอิสระในการเล่นมากขึ้นไม่ต้องพะวงกับสายแจ๊ก ว่าใครจะมาเหยีบแล้วสะดุด สามารถเดินไปทั่วเวทีได้เลย

หนึ่งในผู้นำ Wireless ปัจจุบันก็คือ AKG ซึ่งเราจะเห็นได้จากที่ศิลปินไทยส่วนใหญ่ใช้กัน วันนี้มีรุ่นใหม่มาแนะนำครับ AKG WMS 45 Instrument Set ซึ่งจุดเด่นอยู่ที่ สัญญาณชัด ไปได้ไกล และสามารถปรับช่องความถี่ได้ ในกรณีที่สถานที่นั้นเกิดมีความถี่ที่ถูกใช้งานอยู่ รุ่นนี้ได้พัฒนาให้ขนาดเล็กกระทัดรัด มีการซ่อนเสาที่ตัวส่งสัญญาณทำให้สะดวกในการจัดเก็บพกพามากขึ้นครับ

AKG Perception Wireless Instrument Set WMS 45

  • 30 MHz selection bandwidth (depending on local frequency plans)
  • 8 hours of operation with a single AA size battery
  • Compatible with all AKG MicroMics
  • Low battery indicator
  • Smallest and lightest bodypack transmitter in its class
  • Complete with MKG L cable for direct connection to electric guitar or bass

The Perception Wireless Instrumental Set is ideal for an exceptionally wide range of applications, comprising an SR 45 receiver and PT 45 pocket transmitter, the smallest and lightest transmitter in its class. It can be used with many AKG miniature microphones, and the battery compartment cover doubles as a convenient tool for setting input gain for the application at hand.

The system comes complete with a universal power supply with US/UK/EU adapter, MKG L cable with ¼” jack plug and mini XLR connector, and one AA size dry battery.

In combination with the C 519 ML also suitable for wind instruments.

Further information
More Information
ผ่อน ไม่
Brand AKG
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account